online tutorials

Kleurpotlood op drafting film

Wilt u zelf deze realistische tijger op drafting film leren maken? Naast een gewone workshop is het ook mogelijk de online cursus (Engelstalig) aan te schaffen die u stap voor stap door het proces leidt om deze fantastische tijger zelf te maken.

Ik heb de cursus geplaatst op het platform ‘Udemy’, een online omgeving waar u cursusmateriaal kunt aanschaffen en een leven lang kan bekijken. De tutorial geeft u de beschrijving van het materiaal, de lijntekening, ruim 20 videolessen en de foto van de achtergrond. Ik raad u aan eerst een account aan te maken voordat u de cursus aanschaft.

Via onderstaande link krijgt u een forse korting:

https://www.udemy.com/tiger-in-colored-pencils-on-drafting-film/?couponCode=MARTINESFINEART

Kleurpotlood op sanded paper, met de colored pencil painting kit van Brush and Pencil

Wilt u zelf met dit systeem aan de gang, maar heeft u geen idee hoe u kunt beginnen? Ik heb een online cursus geplaatst op Udemy, een cursusplatform,  waarin u stap voor stap geleerd wordt te kleuren op sanded paper. U leert allerlei technieken  om te blenden, foutjes te herstellen, kleurlagen op te bouwen enz. De cursus is voor iedereen geschikt, ook voor beginners.

De cursus is Engelstalig.

via onderstaande link komt u bij de cursus en ontvangt u direct een flinke korting met de couponcode MARTINESFINEART. Vergeet niet eerst een account op Udemy aan te maken!

https://www.udemy.com/colored-pencils-on-sanded-paper-the-basics/?couponCode=MARTINESFINEART

indien u vragen over de cursus heeft, schroom niet om even contact op te nemen!

Kleurpotlood in combinatie met neocolor 2 op sanded paper

Vlot een onderlaag opzetten en dan vacht opbouwen? U leert het allemaal in deze cursus die een leuke combinatie maakt van neocolor 2 van Caran d’Ache en Polychromos kleurpotloden van Faber Castell op sanded paper. Ook hiervan heb ik een Engelstalige cursus geplaatst op het platform Udemy. Geschikt voor beginners en gevorderden. Via onderstaande link kunt u de cursus met korting aanschaffen (maak wel eerst een Udemy account aan!):

https://www.udemy.com/raccoon-in-colored-pencils-on-sanded-paper/?couponCode=HAPPYSUMMER