Lesmogelijkheden

Wekelijkse lessen ‘schilderen met kleurpotlood’

Helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden van het kleurpotlood? En u wilt dit ook gaan leren? Twijfel niet en kom gewoon op les! Elke week, met uitzondering van de vakantieweken, geef ik lessen van 2 uur en een kwartier. Op maandagavond, op woensdagochtend en op donderdagochtend. Kosten 17,50 euro per les. De lesvoorwaarden stuur ik desgewenst naar u toe. Locatie: Apeldoorn

Workshops

Regelmatig geef ik 1- of 2- daagse workshops zoals ‘ kleurpotlood op drafting film’ en ‘kleurpotlood op sanded paper met de materialen van Brush and Pencil’. Houd hiervoor mijn Facebookpagina en de berichten op de homepage in de gaten. Prijs 100 euro per dag, inclusief materiaal en lunch. Thuislocatie:  Apeldoorn. Wilt u de workshopinformatie ontvangen? Stuur me een bericht dan ontvangt u de uitgebreide informatie in de mail.

Locatie: Apeldoorn

Individueel les

Wilt u graag een keer individueel les omdat u niet verder komt met uw tekeningen? Of heeft u vragen over een techniek? U kunt ook individueel les krijgen. Dit kan zowel in Apeldoorn als via de digitale snelweg, bijvoorbeeld via skype. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

Workshop op locatie/ op maat

Heeft u zelf een groep geïnteresseerden? En wilt u een workshop op maat? Of op een andere locatie? Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn!

Workshopdata

1 feb 2020        Kleurpotlood op drafting film

7 maart 2020   Kleurpotlood op sanded paper

28 maart 2020 Scratch it! Kleurpotlood, aquarel e.d. op scratchbord/ claybord.

6-7 juni 2020 Tweedaagse workshop wildlife in airbrush, aquarel en kleurpotlood op claybord.

 

Meer info over de workshops en de inhoud ervan? Vraag dan via het contactformulier de informatie aan!