Lesmogelijkheden

 

Momenteel liggen in verband met de beperkingen agv het coronavirus alle fysieke lessen stil. Maar er zijn nog steeds mogelijkheden om les te volgen! Namelijk via livestreams op facebook! Neem contact met me op om te weten welke cursussen beschikbaar zijn, raadpleeg de nieuwsbrief of kijk op de pagina van Martines Fine Art op facebook.

Wekelijkse lessen ‘schilderen met kleurpotlood’

Helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden van het kleurpotlood? En u wilt dit ook gaan leren? Twijfel niet en kom gewoon op les! Elke week, met uitzondering van de vakantieweken, geef ik lessen van 2 uur en een kwartier. Op maandagavond, op woensdagochtend en op donderdagochtend. Kosten 17,50 euro per les. De lesvoorwaarden stuur ik desgewenst naar u toe. Locatie: Apeldoorn

Workshops

Regelmatig geef ik 1- of 2- daagse workshops zoals ‘ kleurpotlood op drafting film’ en ‘kleurpotlood op sanded paper met de materialen van Brush and Pencil’. Houd hiervoor mijn Facebookpagina en de berichten op de homepage in de gaten. Prijs 100 euro per dag, inclusief materiaal en lunch. Thuislocatie:  Apeldoorn. Wilt u de workshopinformatie ontvangen? Stuur me een bericht dan ontvangt u de uitgebreide informatie in de mail.

Locatie: Apeldoorn

Individueel les

Wilt u graag een keer individueel les omdat u niet verder komt met uw tekeningen? Of heeft u vragen over een techniek? U kunt ook individueel les krijgen. Dit kan zowel in Apeldoorn als via de digitale snelweg, bijvoorbeeld via skype. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

Workshop op locatie/ op maat

Heeft u zelf een groep geïnteresseerden? En wilt u een workshop op maat? Of op een andere locatie? Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn!

Workshopdata

Momenteel staan er ivm het coronavirus geen workshops gepland.

 

Meer info over de workshops en de inhoud ervan? Vraag dan via het contactformulier de informatie aan!