Lesmogelijkheden

Wekelijkse lessen ‘schilderen met kleurpotlood’

Helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden van het kleurpotlood? En u wilt dit ook gaan leren? Twijfel niet en kom gewoon op les! Elke week , met uitzondering van de vakantieweken, geef ik lessen van 2 uur en een kwartier. Op maandagavond, op woensdagochtend en op donderdagochtend. Kosten 17,50 euro per les. De lesvoorwaarden stuur ik desgewenst naar u toe. Locatie: Apeldoorn

Fijnschilderen in olieverf, basiscursus voor beginners. 

Vanaf 1 januari 2019 start ik met het geven van lessen in olieverf , voor beginners. Altijd uw droom geweest om dat ook in de vingers te krijgen? Geef u gewoon op! De cursus bestaat uit 20 lessen gedurende het jaar , van 2,5 uur en kost 500 euro. Locatie: Apeldoorn.  Liever les in het weekend? Ook dat kan, zes lesdagen van 9:30-16:30.  Meer informatie ontvangen? De lesvoorwaarden stuur ik desgewenst naar u toe.

Workshops

Regelmatig geef ik 1- of 2- daagse workshops zoals ‘ kleurpotlood op drafting film’ en ‘kleurpotlood op sanded paper met de materialen van Brush and Pencil’. Houd hiervoor mijn Facebookpagina en de berichten op de homepage in de gaten. Prijs 100 euro per dag, inclusief materiaal en lunch. Thuislocatie:  Apeldoorn. Wilt u de workshopinformatie ontvangen? Stuur me een bericht dan ontvangt u de uitgebreide informatie in de mail.

Individueel les

Wil je graag een keer individueel les omdat je niet verder komt met je tekeningen? Of heb je vragen over een techniek? Je kunt ook individueel les krijgen. Dit kan zowel in Apeldoorn als via de digitale snelweg, bijvoorbeeld via skype. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

Workshop op locatie/ op maat

Heeft u zelf een groep geïnteresseerden? En wilt u een workshop op maat? Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn!

Workshopdata

Let op de foto’s zijn slechts een voorbeeld. Je gaat maken wat je zelf aanspreekt!

 

16-17 februari- 2 daagse Masterclass dierportret – kleurpotlood op drafting film. 

 

2 maart- Paarden silhouette, kleurpotlood op sanded paper- voor beginners

16-17 maart- Masterclass stilleven met glas op sanded paper- voor gevorderden

6 april- Scratch it! Dierportret op Ampersand scratchboard, voor elk niveau

 

18-19 mei Masterclass dierportret, kleurpotlood op sanded paper, voor beginners en gevorderden

8 juni kleurpotlood op drafting film, voor elk niveau

 

15 juni egeltje in olieverf op paneel- voor beginners

 

29 juni kleurpotlood op sanded paper- voor elk niveau