Lesmogelijkheden

Lessen ‘ tekenen en schilderen’

Lesgroepen in Apeldoorn: helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden van het kleurpotlood, pastel, olieverf of aquarel? En je wilt dit ook gaan leren? Twijfel niet en kom gewoon op les! Elke week, met uitzondering van de vakantieweken, geef ik lessen van 2 uur . Op maandagavond, op woensdagochtend, woensdagavond en op donderdagochtend. Kosten 17,50 euro per les. De lesvoorwaarden stuur ik desgewenst naar je toe. Locatie: Apeldoorn

Online lessen: ik geef zowel Nederlandstalige als Engelstalige online lessen. Kijk verder in het menu onder Nederlandstalige online cursussen, Patreon en English tutorials. Verder is er veel informatie te vinden in de nieuwsbrieven over de specifieke cursussen (inclusief het materiaal).

Workshops: regelmatig geef ik 1- of 2- daagse workshops zoals ‘ kleurpotlood op drafting film’ en ‘kleurpotlood op sanded paper met de materialen van Brush and Pencil’. Houd hiervoor mijn Facebookpagina en de berichten op de homepage in de gaten. Prijs 110-125 euro per dag, inclusief materiaal en lunch. 

Locatie: Apeldoorn

Individueel les: wil je graag een keer individueel les omdat je niet verder komt met je tekeningen? Of heb je vragen over een techniek? Je kunt ook individueel les krijgen. Dit kan zowel in Apeldoorn als via de digitale snelweg, bijvoorbeeld via zoom of skype. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

Workshop op locatie/ op maat: heb je zelf een groep geïnteresseerden? En wil je een workshop op maat? Of op een andere locatie? Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn!

Geplande workshops:

Olieverf Drybrush op Bristol Smooth

Bij deze cursus werken we met hele dunne laagjes olieverf op papier en werken zo van licht naar donker. Middels allerlei technieken bouwen we textuur op. 
Je kunt deze afbeelding maken, maar ook zeker je eigen afbeelding kiezen. 
De cursus is in principe op Bristol Smooth (heel glad en stevig papier). Maar vind je het leuker om deze op Clayboard te maken (dat kun je neerzetten, het is namelijk een paneeltje) dan kan dat ook.
Heb je het niet af? Geen probleem, je neemt genoeg verf mee naar huis om het dan thuis af te maken!
Natuurlijk is de dag inclusief het gebruik van alle materialen, koffie, thee en lunch!

datum: 7 oktober 2023

10:00-16:00
prijs: 120 euro (+ evt prijs van een paneeltje indien je dat wil ipv op papier)
locatie: Apeldoorn


Processed with MOLDIV

Workshop : aquarel

Ben je net als ik verzot op kleur en de magie van aquarel? Tijdens deze workshop ga je (verder) werken aan je technieken in aquarel, waarbij ik je helemaal uitleg hoe ik te werk ga. De lunch is natuurlijk ook weer inbegrepen , net als koffie , thee en het gebruik van de materialen.

datum 23 september 2023
tijd 10-16:00
locatie: Apeldoorn
prijs: 120 euro

Workshop kleurpotlood op drafting film

datum 4 november 2023
tijd 10-16:00
locatie: Apeldoorn
prijs: 120 euroDat je met kleurpotlood op drafting film kunt werken is niet bij iedereen bekend, maar voor iedereen die het leuk vindt een beetje precies te werken is het een heerlijke ondergrond! Ik vind het persoonlijk een ideale ondergrond voor dierenvacht en stillevens. 
Je mag een afbeelding kiezen die je zelf aanspreekt en na een korte inleiding ten aanzien van de technieken ga je aan de slag met je eigen project!

Wil je je opgeven voor een workshop? Doe dit dan via het contactformulier of mail rechtstreeks naar martine.venis@gmail.com