Lesmogelijkheden

 

Lessen ‘ tekenen en schilderen’

Lesgroepen in Apeldoorn: helemaal enthousiast geworden over de mogelijkheden van het kleurpotlood, pastel, olieverf of aquarel? En je wilt dit ook gaan leren? Twijfel niet en kom gewoon op les! Elke week, met uitzondering van de vakantieweken, geef ik lessen van 2 uur . Op maandagavond, op woensdagochtend en op donderdagochtend. Kosten 17,50 euro per les. De lesvoorwaarden stuur ik desgewenst naar je toe. Locatie: Apeldoorn

Online lessen: ik geef zowel Nederlandstalige als Engelstalige online lessen. Kijk verder in het menu onder Nederlandstalige online cursussen, Patreon en English tutorials. Verder is er veel informatie te vinden in de nieuwsbrieven over de specifieke cursussen (inclusief het materiaal).

Workshops: regelmatig geef ik 1- of 2- daagse workshops zoals ‘ kleurpotlood op drafting film’ en ‘kleurpotlood op sanded paper met de materialen van Brush and Pencil’. Houd hiervoor mijn Facebookpagina en de berichten op de homepage in de gaten. Prijs 100 euro per dag, inclusief materiaal en lunch. 

Locatie: Apeldoorn

Individueel les: wil je graag een keer individueel les omdat je niet verder komt met je tekeningen? Of heb je vragen over een techniek? Je kunt ook individueel les krijgen. Dit kan zowel in Apeldoorn als via de digitale snelweg, bijvoorbeeld via zoom of skype. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

Workshop op locatie/ op maat: heb je zelf een groep geïnteresseerden? En wil je een workshop op maat? Of op een andere locatie? Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn!

Meer info over de workshops en de inhoud ervan? Vraag dan via het contactformulier informatie aan!