eendaagse workshop drafting film 26 jan, nog 1 plaats vrij!

Wil jij op 1 dag kennismaken met kleurpotlood op drafting film? Eens kijken of dit materiaal bij jou past? Drafting film is superglad en daarmee uitermate geschikt voor het aanbrengen van ongelooflijk veel detail. Met de goede technieken kun je superrealistisch werken. Wil je meer verdieping dan is de tweedaagse workshop misschien ook wel wat. Op vrijdag 26 januari leer je de basisbeginselen van het werken op drafting film en misschien ga je al wel met een kleine tekening naar huis! Of je maakt een grotere tekening thuis af, dat kan ook. Er is nog 1 plaats beschikbaar, dus twijfel niet en schrijf je in! Dan is die laatste stoel voor jou!

 

2 gedachten over “eendaagse workshop drafting film 26 jan, nog 1 plaats vrij!

  1. Marion van de Pol

    Hoi Martine,

    Graag wil ik meedoen aan de workshop van 26 januari.

    Hartelijke groet,
    Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *