Lessen ‘ schilderen met kleurpotlood’ in Apeldoorn

Wil jij leren werken met kleurpotlood? Denk niet.. dat kan ik niet! Natuurlijk kan je het, maar je moet het gewoon nog leren! Ik probeer dat iedereen te laten ervaren! Er kan zoveel meer met kleurpotlood dan je zo op het eerste oog verwacht.  Kleurpotlood is ongelooflijk veelzijdig. En tekenen is positief bezig zijn! Je kunt superrealistisch werken, maar natuurlijk ook abstract. Er zijn allerlei ondergronden (papier, sanded paper, drafting film enz.) die mede je resultaat bepalen. Kom het proberen! Op maandagavond en op donderdagochtend is er per direct plek. Voor de woensdagochtend is er een wachtlijst. Wil je de informatie hebben? Stuur me dan even een berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *