15 september workshop sanded paper in Apeldoorn

Refreshing Moment

15 september is er de volgende workshop van kleurpotlood op sanded paper! Dat is vast ook wat voor jou! Deze tekening is gemaakt met polychromos op sanded paper met de materialen van Brush and Pencil, een heerlijk systeem met ongelooflijk veel vrijheid. En zoals je ziet kun je behoorlijk gedetailleerd te werk gaan. Maar ook wel wat minder natuurlijk….

Dieren, stillevens, landschap, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op deze ondergrond.

Kom jij het ook proberen? Boek nu vóór 15 juli en krijg 10 euro vroegboekkorting; en geef je je op samen met een vriend(in)? Dan krijg je zelfs nog eens 10 euro korting en betaal je geen 100 euro voor de workshop maar 80! Dus weer er snel bij !

Voor meer informatie neem gerust contact op, dan stuur ik je alle workshopinformatie toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *